ABSOLUT Vodka Rainbow 0,70 ltr.
ABSOLUT Vodka Rainbow 0,70 ltr.
Sinds de vroege jaren tachtig ondersteunt Absolut de LGBTQ-gemeenschap. Het is onze vaste overtuiging dat een kleurrijke, diverse en respectvolle wereld iets is om naar te streven en voor te werken. I

Artikelnummer

111501610

 Sinds de vroege jaren tachtig ondersteunt Absolut de LGBTQ-gemeenschap. Het is onze vaste overtuiging dat een kleurrijke, diverse en respectvolle wereld iets is om naar te streven en voor te werken. Iedereen zou moeten kunnen zijn, precies wie ze zijn.


Taking Pride in Diversity


Door de jaren heen heeft Absolut allerlei trotse activiteiten gedaan, waaronder de fles met de eerste spirit die ooit de regenboogvlag heeft gedragen, die is gemaakt in samenwerking met Gilbert Baker, de ontwerper achter de oorspronkelijke vlag. Voor ons vertegenwoordigt de regenboogvlag de verschillende stemmen van de LGBTQ-gemeenschap die samenkomen, het verschil in eenheid vieren. Nu, wanneer de regenboogvlag op het punt staat om 40 te worden, is het tijd om de regenboog een permanente plaats in onze portefeuille te geven. Deze keer met penseelstreken, gezeefdrukt op het glas, waardoor een sterke verbinding ontstaat met de creatieve kunstenaars die in het verleden zijn geïnspireerd door de Absolut-fles. Absolut Rainbow Edition is beperkt qua volume, maar niet op tijd. Consumeer wat er aan de binnenkant gematigd is, maar wees alsjeblieft allesbehalve gematigd wanneer je het bericht aan de buitenkant verspreidt! Trots op diversiteit, is wat de wereld nodig heeft, nu meer dan ooit.


40% VOL


Meer dan 20.000 producten.

Meer dan 20.000 producten.

Meer halen, minder betalen.