Bacardi Ginger 70cl
Bacardi Ginger 70cl
Bacardi Ginger is een gold rum waaraan een gember extract wordt toegevoegd. Heerlijk voor de liefhebbers. Het karakter van de rum is zowel zoet als gekruid, waardoor dit een smaakvolle basis is voor e

Artikelnummer

110380577

 

Bacardi Ginger is een gold rum waaraan een gember extract wordt toegevoegd. Het karakter van de rum is zowel zoet als gekruid, waardoor dit een smaakvolle basis is voor een mix met bekende (fris)dranken, maar ook in een cocktail goed van pas komt.


 

Categorie Flavoured Rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Verpakking Geen
Alcoholpercentage 32,00 %
Inhoud 70CL

 


Cuba


In 1862 begon Don Facundo BACARDÍ een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij BACARDÍ, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van BACARDÍ. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden. Meer dan 100 gouden medailles & diploma’s voor technische innovatie en product kwaliteiten heeft Bacardí rum ontvangen op de beurzen en exhibities over de hele wereld. Het begon rond 1900 toen Bacardí rum de Cubaanse bartenders inspireerde voor het ontwikkelen van een nieuw genre van lichte en verfrissende cocktails zoals de Mojito en de Daiquiri. Vandaag de dag, met meer dan 550 awards voor technische innovatie, smaak en product kwaliteit, is BACARDÍ niet alleen de rum met de meeste prijzen over de wereld, maar ook de spirit met 's werelds meeste prijzen.

Meer dan 20.000 producten.

Meer dan 20.000 producten.

Meer halen, minder betalen.