Heineken pils Fust 20l
Heineken pils Fust 20l
Goedkoop heineken bestellen bij DrankGoedkoop. Goedkoopste bierfusten of biervaten heineken leverancier van Nederland Heineken fust 20 liter Heineken bier is een verfrissend A-merk bier, heeft een

Artikelnummer

96763059

Statiegeld

€ 30,00

 

Goedkoop heineken bestellen bij DrankGoedkoop. Goedkoopste bierfusten of biervaten heineken leverancier van Nederland

 

Heineken fust 20 liter

 

Heineken bier is een verfrissend A-merk bier, heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken bier bevat 5% alcohol.  Voor het heerlijke pure karakter wordt Heineken bier gebrouwen met zuiver water, mout, hop en het unieke Heineken A- Gist. Voor de heerlijke helderheid rust Heineken na het brouwen langer dan andere pilseners.  Lageren is het tijdelijk opslaan van ‘jong’ bier in een vat of tank, waardoor het bier kan rijpen. Dit gebeurt voor Heineken bier voor maar liefst 21 dagen waardoor je geniet het van het helderste bier. Het allerlekkerst wanneer deze wordt gedronken met een temperatuur van 4-6 graden celcius. Zonder verdere toevoegingen want juist de puurheid zorgt voor de beste kwaliteit. Een Nederlands kwaliteits biertje wat nooit verveelt en wereldwijd veel liefhebbers heeft. Een gemiddeld getapt glas is 0,2 liter waardoor je uit deze bierfust van 50 liter ongeveer 250 glazen heerlijk, helder Heineken bier kunt tappen. Proost!

 

DrankGoedkoop biedt goedkoop de Heineken fusten aan, ideaal voor horeca, catering, vereniging, sport kantine en evenementen. De bierfusten van Heineken zijn ook verkrijgbaar in 20 en 30 liter.

 

Het ontstaan van Heineken

 

Heineken begint als de 22- jarige Gerard Heineken in 1863 de eeuwenoude Amsterdamse brouwerij De Hooiberg koopt en er de grootste brouwerij van Nederland van maakt.  De ster op de Heineken producten is een oud brouwers- symbool uit de middeleeuwen. Waarbij vier van de vijf punten van de ster staan voor de onbekende magie van het bier brouwen. Het vijfde punt staat voor de passie en de vakkundigheid van de Nederlands bekendste bier brouwerij. Heineken bezit ook andere zeer bekende merken als Amstel, Brand, Wieckse, Jilz en Strongbow. Waarvan Heineken, Amstel, Desperados, Sol en Strongbow wereldwijd gezien zeer belangrijk zijn.

 

Maandelijkse bier sample

 

Wist u dat elke Heineken Brouwerij wereldwijd maandelijks een sample opstuurt naar Nederland, om hier de smaak te laten testen? En de unieke Heinekensmaak wordt niet machinaal vastgesteld, maar getest door..... juist, menselijke proevers, in dienst van het Heineken concern. Geen verkeerd baantje.....

 

Het is DRANKGOEDKOOP.NL gelukt om dit A-merk tegen zeer scherpe prijzen in te kopen. Bestel nu dit bekendste pilsje uit Nederland voor een zeer lage prijs! Bekijk ook onze andere bierfusten en prachtige merken zoals hertog jan, grolsch en jupiler.

  

Meer dan 20.000 producten.

Meer dan 20.000 producten.

Meer halen, minder betalen.